Spuling af rør

Vi højtryk spuler rørene op til Ø450mm med vandtryk op til 275 bar tryk. Man bruger spuling af rør hvis man har en forstoppelse i kloak systemet eller til almindelig service og vedligeholdelse af kloaksystemet. Spuling kan også bruges til fjernelse af trærødder, aflejringer og forhindringer mm. der kan være i kloarken.

Vi bruger højtryks spuling til.

 • Stoppet Kloak
 • Faldstammer
 • Kloakservice
 • Kloak spuling
 • Tv inspektion

Tv inspektion

Vi tv inspicere kloarken op til Ø700mm for at lokaliser eventuel skade eller fejl på kloaksystemet. Vi bruger også metoden til tilstands undersøgelse på både gamle og ny kloak anlæg.

Har du en skjult brønd eller gerne vil vide nøjagtig hvor der skal graves, sonder vi precis hvor ned ligger samt med et dybde mål.

Vi bruger tv inspektion til.

 • Tilstands undersøgelse af kloakken
 • Lokalisering af rørskade
 • Rottehuller
 • Kloak tv inspektion
 • Sondesøger

Cutterskæring

Vi bruger Cutter op til Ø500mm for at fjerne fastidende og uønskede genstande så som beton, trærødder, jern eller plast. Og vi bruger også cutterskæring til stikåbninger efter renovering med strømpeforing af kloarken.

Vi bruger cutter til.

 • Åbning af stik
 • Svejsevulster
 • Aflejringer
 • Indragende stik
 • Rødder
 • Forskudte samlinger

Strømpeforing

Strømpeforing er en hurtig og nem metode til at renovere beskadigede faldstammer og kloakledninger, uden at du behøver at grave op eller skille det eksisterende rørsystem ad. Hele processen tager kort tid at udføre fra start til slut og sparer dig for rigtig meget arbejde, besvær og ikke mindst penge.

HTJ Rørteknik ApS bruger underentreprenør med autoriseret kloakmester til montering af strømpeforing.

Rottespærre

Slip af med rotterne uden brug af gift.

Med en Rottespærre fra HTJ Rørteknik kan I nemt og billigt slippe for rotter – helt uden brug af gift eller fælder.

Rotter er Danmarks mest udbredte skadedyr, og de kan ødelægge ekstremt meget på kort tid. Derfor sætter både private boligejere og boligforeninger ofte fælder op eller spreder gift for at holde gnaverne i skak. Problemet er bare, at rotterne kan formere sig hurtigere, end vi kan nå et bekæmpe dem. HTJ Rørteknik tilbyder heldigvis en løsning, der helt afholder de små skadedyr fra at komme ind på privat grund.

Rottespærrer

I stedet for gift og fælder bør Boligejer og boligselskaber overveje at få monteret såkaldte rottespærrer. Rotterne vil helst bo på første klasse, hvilket ofte kan lade sig gøre i private kloaksystemer. Her har rotterne adgang til mad, vand og reddepladser, hvilket giver dem optimale leveforhold:

”Når man får en rottespærre monteret i kloaksystemet, sørger man for, at rotterne ikke kan komme ind til de tørre steder, men at spildevandet selvfølgelig stadig kan komme ud,” forklarer HTJ Rørteknik og fortsætter: ”Når man udelukker rotterne fra de gode ynglesteder, flytter de et andet sted hen. Jo flere, der bruger rottespærrer, jo færre steder har rotterne at yngle, og på den måde kan man reducere bestanden.”

Priser for en monteret rottespærre af en autoriseret rottespærre montør starte fra. 3.500,-. Prisen kan varier afhængig af rørenes tilstand og størrelse.

Tegn en service aftale med det samme og vi efterser din rottespærre en gang årlig.

HTJ Rørteknik ApS bruger underentreprenør med autoriseret rottespærremontør til montering af rottespærre.

Flise rens

Vi renser fliser og andre belægninger når de er ramt af flisepest, alger eller tyggegummi.

Hvorfor skal man rense fliser?

Alger, flisepest og nogle former for mos kan skabe revner og sprækker i dine have- og betonfliser, hvilket medfører fugt og svamp og herved opstår problemet. Når vinteren kommer udvides sprækkerne, og der er risiko for forstspringning. Begynder dine fliser først at frostspringe, så er skaden sket. Det er derfor vigtigt at være på forkant og forebygge mod flisepest. Du kan selv ved jævnlig rengøring, fejning og rensning af fliser mindske algernes gro-vilkår. Men algerne gror ved regelmæssigt sollys og fugt, og er derfor et kæmpe arbejde at stå med selv. Hos HTJ Rørteknik tilbyder vi professionel fliserens til priser fra 24,- pr. m2.

Facade rensning

Vi renser og rengøre facader og husmure hvis de er dækket med grafittig, alger eller bare trænger til en rengøring. Alger, skidt og snavs sætter hurtigt sit præg på dine facader, og du er ikke den eneste. Facader er oftest udsat for skidt og snavs, og alger og mos har gode betingelser for at gro her i Danmark.
Derfor er en effektiv facade rens ofte vejen frem

Udover at alger og mos giver et træls udseende på huset så kan det også have meget alvorlige konsekvenser ikke at vedligeholde sine facader. Sit hus skal vedligeholdes ligesom alt andet og det er bedre at forebygge inden det er gået galt!

Med vores facade rens og algebehandling, sørger vi for, at dine facader igen er rene, og samtidig forbygger vi med vores imprægnering mod fugt og svamp og forlænger derved facadens levetid.

Vores algefjerner er miljøgodkendt, og sikrer dig en algebehandling med et professionelt og fantastisk resultat.